mandag den 30. november 2009

Workshop om digital læring i bibliotekerne

Onsdag den 25/11 var vi 4 mand høj til en rigtigt god workshop om digital læring.

Det var en øjenåbnende dag som gav både mod og lyst til selv at kaste sig over digitale løsninger på biblioteket.

Dagen startede med en præsentation af projektet. Projektet har været et forsøg på at udvikle læringsmetoder, der er skabt med henblik på at understøtte bibliotekers læringsindsats gennem nye teknologier.- At udvikle konkrete læringsforløb til bibliotekets digitale formidlings/læringsindsats.- At udbrede læringsmetoderne og dertil knyttede materialer til biblioteker udenfor projektet. Det kan du læse mere om her

Projektdeltagerne fortalte, at når man bruger digital læring er det en god ide at tænke hele forløbet igennem inden man går igang med at optage/filme. De havde et rigtigt godt udkast til en drejebog som man kan bruge, når man går igang. Den kan du se på BibTeach Her kan du også finde eksmepler på brugen af digital læring.

Gruppens budskab er: Det kan sagtens lade sig gøre!
Man kommer langt med grundighed og øvelse. Men selvfølgelig er intersse og en vis posion talent en fordel.

Gruppen mindede om at vi lige nu oplever "the good enought revolution" hvor det er budskabet og ikke den blankpolerede overflade folk er intersseret i. Man kan se masser af ekspemler på Youtube.

Gruppen fortalte også at brugen af digital læring ER tideskrævende og ofte bliver det ikke helt som man vil have det. Men måske det er en fordel???

Ingen kommentarer: